Livet i min e-boks

Vejviser

Jeg har aldrig vidst hvor psyko-eddermame-stinkehårdt arbejde det er at være ramt af alvorlig sygdom. Det er virkelig kommet bag på mig hvor hårdt meget syge mennesker må knokle og kegle rundt for at komme igennem alle deres undersøgelser og behandlinger.

Har ikke haft en pause, fyraften, weekend, fridag eller ferie siden jeg fik kræftdiagnosen for et halvt år siden…. for ”skidtet” holder jo aldrig fri!… og noget valg har man jo i øvrigt heller ikke.

Når jeg nu har givet afkald på hele to bryster, synes jeg måske godt jeg snart kunne fortjene en tilværelse med en mindre hysterisk e-boks, et knapt så hæsblæsende tempo, færre gener/bivirkninger…., og en lillebitte fridag, måske?!

Glad... med glad på!
Nyt ord til den danske ordbog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website