Kræft-karrusellen

 

Kræftkarrusellen copyNætterne inden en undersøgelse, behandling eller lægesamtale er de værste. Der hvor jeg kæmper mest. Det ligger i min natur at holde op med at sove om natten når jeg er under pres. Min hjerne kan simpelthen ikke finde sove-gearet når noget ubehageligt venter forude, og kræft-karrusellen holder ikke lukket om natten.

Den drejer larmende rundt og rundt med mig til hele tilværelsen sejler og ingenting giver mening.

Når søvnen endelig indfinder sig og vækkeuret ringer kort efter er det som om det næsten ikke er mig, der kravler ud af sengen. Kun en tung og omtåget skygge af mig, som dårligt kan slæbe sine egne fødder eller forme en hel sætning. Inde i hovedet drejer karrusellen stadig og jeg kan ikke komme af.

Møder ind på hospitalet med følelsen af at gå min egen død i møde. Hver gang.

Om at få svar
Fuck dig, kemo-kvalme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website